ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ

Μηχανουργείο Κορφιάτης ΑΒΕΕ

Το Μηχανουργείο Κορφιάτη δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών από το 1973, αρχικά σαν εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΟΡΦΙΑΤΗ Ο.Ε. και με βασικό αντικείμενο ενασχολήσεως την κατασκευή και εξαγωγή μηχανών συρματουργίας.

Λειτουργούσε υπό την διεύθυνση του κ. Κορφιάτη Δ. Παύλου και του αδελφού του και ομόρρυθμου εταίρου κ. Κορφιάτη Δ. Διονύση. Στην πορεία των χρόνων, η εταιρεία διεύρυνε το φάσμα των υπό κατασκευή προϊόντων της με συνέπεια να εξειδικευθεί σε πολλούς τομείς κατασκευών (π.χ. στη Βιομηχανία Πλαστικού Σωλήνα). Ύστερα από τριάντα τρία αδιάλειπτα χρόνια λειτουργίας και μετά από τη συνταξιοδότηση των ομορρύθμων εταίρων, η επιχείρηση λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του Κορφιάτη Π. Δημήτρη, πτυχιούχου Μηχανολόγου Μηχανικού.

Η επιχείρηση σήμερα έχει ανανεώσει όλες τις εργαλειομηχανές της με μηχανήματα CNC, έχει πιστοποιηθεί ως προς την ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008 και συνεχίζει (παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό του εξωτερικού) την εξαγωγική της δραστηριότητα. Από τον Σεπτέμβριο του 2007, η επιχείρηση επεκτάθηκε με τη δημιουργία υποκαταστήματος πλησίον του κεντρικού.

mock-up2

Υπερσύχρονος Εξοπλισμός!

Διαθέτουμε ένα πλήρες σύνολο σύγχρονων μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ!

Τι Προσφέρουμε

Το Μηχανουργείο Κορφίατης ΑΒΕΕ παρέχει υψηλές υπηρεσίες στους πελάτες με διαδικασίες που καθορίζονται από πιστοποίηση ISO.

Σύγχρονος Εξοπλισμός

Πλήρες σύνολο σύγχρονων μηχανημάτων CNC.

Απόλυτη Ακρίβεια

Κατασκευάζουμε με ακρίβεια κάθε είδους εξάρτημα.

Υπερσύχρονο Λογισμικό

Λογισμικό CAD/CAM τελευταίας τεχνολογίας.

Ερώτηση ή Απορία ;

Στείλτε μας το μήνυμά σας και θα εποικηνωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!

© 2017-2018 | Powered by Pelotel